PRIVATFLYTTING OSLO

Privatflytting Oslo

Totalleverandør av flyttetjenester

Det å flytte kan være en krevende prossess med mye som skal på plass.
Esker skal brettes, bøker skal pakkes, møbler skal bæres kanskje både ned og opp. Det å flytte kan være både slitsomt, stressfult og tungt.
Hvorfor ikke la ett profesjonelt flyttebyrå ta seg av flyttingen din ?
Frogner Flyttebyrå AS har mange års erfaring med privatflytting og alt som hører med. Vi setter deg i fokus, dine ønsker, tanker og behov er vår oppgave å imøtekomme. Alt for at din flytting skal gå trygt og effektivt

Med vår kunnskap, erfaring og profesjonelt utstyr gjør vi flyttingen trygg og behagelig for deg og dine eiendeler. Om du flytter fra Torshov til Fornebu eller fra Oslo til Madrid. Alle dine eiendeler blir pakket trygt inn med flyttetepper før avreise og blir etter kundens ønske plassert der du måtte ønske det i ny bolig.

Deg og din privatflytting Oslo

Kanskje har du ikke tilgang til flyttebil for transport, avogtil kan det også være slitsomt å flytte ett tungt enkelt møbel. Hva med resten av boligene ? Vi i Frogner Flyttebyrå AS bruker vår kunnskap og erfaring slik at din flytting blir trygg og effektiv. Du vil spare deg selv for mye tid og hodebry. Frogner Flyttebyrå AS din totalleverandør av flyttetjenester

Demontering og montering ved privatflytting Oslo

Vi kan påta oss å demontere møblene dine ved ønske og behov. Vi demonterer alt fra senger, skap, hyller, kommoder, gardinstenger, lamper osv. På din nye bolig kan vi også montere alt tilbake slik det var og der du ønsker det. Gi oss gjerne en beskjed på forhånd når du ønsker hjelp til demontering og montering slik at flyttebilen har med seg de riktige verktøyene !

Leie av minilager ved privatflytting

Av og til trengs det mellomlagring eller lagring av inventar og møbler som det ikke er plass til akkurat der og da. Kanskje trenger du mellomlagring under visning eller at ny bolig ikke er helt klar.
Vi disponerer egne lagerlokaler flere steder i Oslo og Akershus slik at lageret er nært deg.
Om du trenger lager for en måned (korttids lagring) eller i en lengre periode (langtids lagring) så tilpasser vi etter ditt behov.

Privatflytting Oslo

Hvor mye er èn kubikk ?

Dette kan best forklares ved at du ser for deg en boks som er en meter i alle retninger. Det du får plass til inne i denne boksen er en kubikk.

Kan jeg påvirke prisen ?

Våre flyttekonsulenter er erfarne og effektive. Du kan likevel være med og gjøre arbeidet enklere ved å ha en god planlegging, merke flytteboksene, flytte i arbeidstiden og hverdager m.m. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har noen spørsmål.

Må jeg være tilstedet ?

 Nei, du bestemmer selv om du ønsker å være til stede under fraflyttingen. Etter nærmere avtale kan vi hente nøkler på forhånd, foreta flytting og levere den gamle boligen/leiligheten skinnende ren.

Hvordan beregnes timeprisen ?

Timeprisen beregnes fra ankomst på fraflytting adresse og til flyttingen er ferdig på ny adresse.
I tillegg beregnes 30 min i kjøretillegg, dersom ikke annet er avtalt. For flyttinger som ikke er internt i Oslo gjelder egne priser.

Hvordan er jeg forsikret ?

Vi har lovpålagt godsforsikring på alle våre biler, denne er dessuten utvidet til å gjelde flyttetransport. Dersom man ønsker en utvidet flytteforsikring kan dette tegnes gjennom oss, eller ved å kontakte et forsikringsselskap. Mange er allerede dekket gjennom eksisterende innboforsikring i sitt eget forsikringsselskap.

Verdien på flyttegodset skal være lik innboforsikringen. Transportørens ansvar er begrenset av lover og avtaler (iht “General Conditions for International Furniture Removals”), og er ofte ikke tilstrekkelig for å sikre godseier fullt ut.

Jobber dere i helgene ?

Ja, vi utfører oppdrag alle dager ut ifra kundens egne ønsker.

Hvor kan jeg kontake dere ?

Har du spørsmål eller ønsker å benytte deg av våre tjenester kan du ta kontakt med oss på følgende måte:

Telefon: 90 97 41 41
Epost: post@frognerflytt.no
Kontaktskjema klikk her

Følg oss på Facebook ! Følg oss på Facebook !